Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Känslokall

Idag är det kallt
Precis som alla dagar
Överlever ej




Bunden vers (Haiku) av Thestream
Läst 363 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-06-19 06:17



Bookmark and Share


  SatansSon VIP
ja kall morgon iaf
2018-06-20

  Larz Gustafsson VIP
Så du menar att en spökskrivare skrivit det material som publicerats i ditt namn efter detta?
2018-06-19
  > Nästa text
< Föregående

Thestream
Thestream