Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Avslut

Om jag skulle ge dig något att ha kvar,
skulle det bli min kärlek i alla dina dar.
Den skulle finnas hos dig
som en aldrig sinande källa.

Den skulle mätta din hunger,
släcka din törst,
hålla din hand
och smeka ömt din kind.

Den skulle visa allt det vackra
som jag ser hos dig
och när du fryser,
skulle den linda dig in
och låta all värme jag känt,
bli din.

För tåren som trillar nerför din kind,
den är även min.




Fri vers (Fri form) av Kriha
Läst 247 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-06-19 08:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Kriha