Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En skrivarvän uttryckte så tydligt vad många andra tidigare uttryckt med avseende på varför de ej längre publicerar så mycket här ... Skrev följande till min skrivarvän som jag tycker fler bör läsa ...


Till en och annan medlem som slutat skriva ...

Vännen min, 
jag tycker du ska börja skriva här igen! 
Du skriver bra 
och tillför så himla mycket 
som gör det trevligare 
och intressantare att vara aktiv här ... 

Det finns effektiva motmedel 
mot mindre trevliga 
och ibland direkt 
idiotiska och elaka påhopp 
såväl 
i kommentarer till våra texter 
som i interna brev 
vi finner oönskade i våra inkorgar ... 

Den väsentligaste är när det gäller kommentarer ... 
- Ta bort oönskade kommentarer! 
- Gå inte i svaromål
utan låt din tysta ignorans tala sitt eget språk ... 

När det gäller interna brev och kommentarer 
- Ignorera, 
dvs svara inte på oönskade otidigheter! 

Att vi som har någonting att säga 
och förmåga att uttrycka det i skriftade former, 
väljer att sluta vara aktiva här 
på grund av den förhållandevis lilla minoriteten
idioter och andra otrevliga individer, 
är ingen bra lösning! 

Det är ju vi som gör poeter.se 
till någonting som är
bra, intressant och utvecklande 
att vara aktiv medlem i! 

Lägger vi av 
så låter vi idioterna vinna 
när det är de som borde försvinna ... 

Saknar din aktiva närvaro, min vän!

 

 

____________________________
Publicerad här tidigare i maj 2015
Det förmedlade budskapet känns dock angeläget
att aktualisera då och då igen ...




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Peter Stjerngrim VIP
Läst 347 gånger och applåderad av 18 personer
Publicerad 2018-06-19 15:57



Bookmark and Share


  BenGust VIP
Heders till dig och din aktiva åder.
2018-06-21

  ResenärGenomLivet VIP
En mycket bra text som alla borde läsa...
2018-06-20

  Lynx63 VIP
Stort TACK för denna text.
2018-06-19

    ej medlem längre
Tack för ditt stöd!
2018-06-19

  ecel
Tack Peter!
Denna text skulle alla nykomlingar få. Jag är ny och hade jag inte fått en beskyddare som guide in hade jag nog slutat!
2018-06-19

  Flisan
läsvärt, klokt och bra skrivet.
Kan delvis hålla med tidigare kommentar, har man orken så borde man i alla fall få personen att förstå att det den gör inte är okej.

Sen är det också otroligt tråkigt att på en sån här sida behöva råka ut för hat och elakheter. Vi är ju alla här för samma sak.
2018-06-19

  Cikoria Blå VIP
Hoppas att du kan locka tillbaka denna poet med din fina text!

(Sen tycker jag att man ska svara, även de som kommer med tråkiga kommentarer, om man kan och orkar. Man tystar nog ingen genom att inte svara.)
2018-06-19
  > Nästa text
< Föregående

Peter Stjerngrim
Peter Stjerngrim VIP