Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gata utan liv

 

Ingen storstadspuls

Gatan är kantad
av skulpturer
med mänskliga
drag

Tidens
spratt 

Plötsligt känner
jag att kroppen
stelnar 


Hunden
sitter som en staty

Avstannade 

Låsta på promenaden 




Fri vers (Fri form) av Viksten
Läst 263 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2018-06-19 19:20

Författaren Viksten gick bort 2019. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


  Ess VIP
härlig du är som skriver så fri<3
2018-06-21

  Cikoria Blå VIP
Ser gatan, ser hunden, fantasin sätts igång.
2018-06-20

  Kungskobran VIP
Stel av skräck, vad var det du såg?
Skräckens gata , människor har stelnat till statyer?
2018-06-19

  Bodingen VIP
Oj, långpromenad? Fantasieggande.
2018-06-19

  Boneyfrank VIP
Väcker nyfikenhet
2018-06-19

  Larz Gustafsson VIP
Var var du? Påskön?
2018-06-19
  > Nästa text
< Föregående

Viksten
Viksten