Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Den allvetande


al-\'Alîm


Du bär universum i Din tanke,
vet varje steg, syfte och mål
Endast Du känner världen
så som den Är

I Dig finns allt vetande

ya \'Alîm, ya \'Alîm








Fri vers av Rachel Roth
Läst 618 gånger
Publicerad 2006-06-12 09:12



Bookmark and Share


  noname_realmind
"Du bär universum i din tanke..."
Så mäktiga ord i denna.
Mycket fint.
2006-06-12

    Bodil Sandberg
Som sagt:MÄKTIGT!Poesi som behagar!!!!
2006-06-12

  Markattan
Rent, avskalat och mäktigt. Faller för den så vackra, harmoniska och varma färgsättningen av bilden. Bild och text utgör en mycket vacker helhet.
2006-06-12
  > Nästa text
< Föregående

Rachel Roth
Rachel Roth