Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Drömsteg

Drömmer jag
Kroppen på autopilot..måste vara så
Är inte med
Kroppen kör bilen men jag är inte där
Hör och känner
Förflyttar mig ångestfyllt distanserad
Hör min röst.. känner mina steg
Tillfälligt utfyttad
Hur kom jag hit




Övriga genrer av Desmonia
Läst 228 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-06-20 18:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Desmonia
Desmonia