Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sneaky

Upptäckte igår-kväll att
det hörs väldigt väl vad grannarna säger när man står i trapphuset
Bekvämt nog var min sambo inne hos grannen
Eftersom vi ska separera och jag upplever honom som falsk...
så tjuvlyssnade jag..i brevlådan
The bottom is nådd
Omg vilket skitsnack bortom allt
Jag blev som besatt av att lyssna..
max 1 minut/ gång
Det blev många gånger igår
Har idag inget tvivel om separationen




Övriga genrer av Desmonia
Läst 159 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-04-08 20:37



Bookmark and Share


  Ulf D VIP
Viljan att veta, tar oss fram på oväntade sätt. En tydlig och klar text.
2019-04-10
  > Nästa text
< Föregående

Desmonia
Desmonia