Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vill igen

Hur är det att dina händer är så stora
och dina axlar så breda
Varför är din profil så lugnande när din blick är i dig
Din gång för dig själv
Sen ser du mig och ger mig dig ett tag
Jag låter allt utanför vara där ett slag




Övriga genrer av Desmonia
Läst 147 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-09-03 18:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Desmonia
Desmonia