Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Spåren av vår älskog

saliven
vi lämnade
mellan varandras lår

doften
av våra safter
länge tung i rummet

det hade känts fel
att duscha
och öppna fönstret

bara låta
spåren av vår älskog
hänga kvar

så länge som möjligt
som om de
fick den att kännas
mera på riktigt




Fri vers (Fri form) av Tomas Karlsson VIP
Läst 585 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2018-06-20 23:32



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
Spår som känns när man läser den... mycket bra
2018-06-21
  > Nästa text
< Föregående

Tomas Karlsson
Tomas Karlsson VIP