Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min själsfrände

Den finns en trötthet som ingen sömn kan utrota, den tröttheten kan bara lindras när du vaknar upp bredvid din själsfrände.
Behåll det i ditt hjärta och bär de stunderna alltid inom dig.
Dessa dyrbara minnen kan ej förklaras i ord eller skrift.




Fri vers av Haakan Hansen
Läst 131 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-06-20 23:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Haakan Hansen
Haakan Hansen