Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Känslor kring ett livspussel

 

Jag är en sökande själ men saknar en viktig bit i mitt livspussel, något hörbart ropar inom mig men jag kan inte uppfatta orden.

Jag upplever den vibrerande otålighetskänslan i min kropp, känslor som åker berg och dalbana på ett folktomt nöjesfält.

Då jag blundar kan jag uppleva närhet och väldoftande lavendel, vid dessa återkommande stunder blir jag alltid uppfylld av längtan.

Försöker härbärgera min starka längtan för att inte tappa balansen, jag är en sökande själ som lever på hoppet om att allt kommer att bli bra.

Så länge jag kan känna min längtans stora lust så vet jag att jag lever, lusten och min starka längtan förblir min stora drivkraft i livet.




Fri vers (Fri form) av Kensy65
Läst 171 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-06-21 09:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Kensy65
Kensy65