Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Krasch

Tiden tillsammans med dig
var som att dans på kanten av en hög klippa
Fallet var oundvikligt
Och när jag kraschade
var det otroligt hårt och svårt.

[Reset Button… ]

Gå vidare
Men jag vill inte glömma dig
Jag kan låta dig gå utan att sluta älska dig
Jag kommer alltid att älska dig

Här sitter jag och försvarar en man som inte förtjänar’t…
Jag älskar honom
Det är galet, men jag älskar honom

Hur kan man fixa något om
man inte vet vad som är trasigt




Fri vers av EmilyTheStrange
Läst 140 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-06-21 09:20



Bookmark and Share


  Stay Golden
lifes questions
2018-06-21
  > Nästa text
< Föregående

EmilyTheStrange
EmilyTheStrange