Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om oss

Gårdagen är borta och dess historia likaså.
I dag börjar en ny berättelse.
En berättelse om oss två.




Fri vers av EmilyTheStrange
Läst 156 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-07-21 22:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

EmilyTheStrange
EmilyTheStrange