Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Främling

Välbekanta röster, bakom välbekanta ansikten inom välbekanta väggar.
Men jag, jag är inte här.
En främling ur fokus i mängden.
Timmar och sekunder susar förbi och jag förblir anonym..
Inför er blir jag liten, hos er har jag aldrig passat in och jag längtar hem.
Hem till din varma trygga famn. Min älsklings famn där jag kan vila och känna att jag hör till.
Där är jag någon, inte en främling ur fokus i mängden




Fri vers av EmilyTheStrange
Läst 121 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-02-13 22:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

EmilyTheStrange
EmilyTheStrange