Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Plötsligt händer det

Ni vet den där stunden när man inser att
alla världens kärlekssånger handlar om en och samma person.
När man scrollar ner på Facebook och trillar över en cover av:”when you say nothing at all”
och vart enda ord träffar en rakt in i hjärtat,
det spelas direkt upp en video av vackra stunder i huvudet på en.
Det hände mig alldeles nyss.
För det är ”amazing” hur du lyser upp min dag.
Hur du genom en blick, ett leende säger mer än ord någonsin kan.
Känslan när du rör vid mig är...
Obeskrivlig!
När du ser mig djupt in i ögonen med de där vackra leendet - så som bara du kan,
och låter din hand vila i min svank så vet jag att det är här jag hör hemma,
det är här jag alltid har varit menad att vara.
Du får mig att känna mig trygg och omhändertagen på ett sätt som ingen annan.
Utan ett ord så talar du direkt till mitt hjärta.
En gåva vackrare än någon annan, och den gåvan ger du till mig.
Du får mig att känna mig speciell och får mig att bli mitt bästa jag!
Jag älskar dig – igår, idag, imorgon och för all framtid.




Fri vers av EmilyTheStrange
Läst 118 gånger
Publicerad 2019-06-16 20:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

EmilyTheStrange
EmilyTheStrange