Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En höstdag i September

En gråmulen höstdag i september
Där var du, en bekant från förr
Du swipea åt höger, jag tveka men swipea tillbaks
Ett "Hej" kan aldrig skada väl?
Jag hade följt dig på avstånd, från 16 till 27.
Från pojkaktigt söt till stilig man.
I efterhand tacksam att mina tvivel inte stoppade mig,
Du var inte alls den jag trodde att du var, du nocka mig totalt!




Fri vers av EmilyTheStrange
Läst 136 gånger
Publicerad 2019-02-27 21:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

EmilyTheStrange
EmilyTheStrange