Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En dag

En dag kommer du att träffa honom. Mannen som kämpar för dig och löser de svåraste utmaningarna bara för att du ska vara trygg vid hans sida.

En dag kommer du att träffa honom. Han som får dig att le när livet blir svårt och komplicerat. Han som fångar dig när du faller. Han vars famn du känner dig trygg i.

En dag kommer du att träffa honom. Han vars kärlek som kommer att kännas som att du har kommit hem. En kärlek som är varm, ren och ärlig.

En dag kommer du att träffa honom. Han som älskar dig villkorslöst och ohejdbart.

Den dagen för mig var när jag mötte dig.




Fri vers av EmilyTheStrange
Läst 115 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-08-03 19:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

EmilyTheStrange
EmilyTheStrange