Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Andra världar

Jag vaknar upp i en annan värld
där inget riktigt stämmer.
Är Jag Alice i underlandet?
Allt verkar så underligt.

Är jag fast i en tavla
målad av Salvador dali?
Jag ser klockor smälta
och jag blir alldeles grön.

Fastnade jag i ett whiskeyglas
som jag tittat för djupt ?
Eller är jag bara frustrerad
över mitt framtida liv?




Fri vers (Fri form) av Thestream
Läst 289 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2018-06-23 14:15



Bookmark and Share


  Quasimodo
Vi rör oss genom olika världar och mot en framtid!
2018-06-24

  HenrysDotter
Vad jag gillar dina texter,det är något speciellt med dem jag inte riktigt kan sätta fingret på...
2018-06-23
  > Nästa text
< Föregående

Thestream
Thestream