Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Poesikurs

imorgon börjar en poesikurs
som jag ska gå på

en tolv veckors kurs
med Mats Söderlund

baserad på hans bok
”Skriva poesi”

jag ser verkligen
fram emot detta

det ska bli inspirerande
och säkert kommer jag att få många nya uppslag




Fri vers (Fri form) av Tomas Karlsson VIP
Läst 326 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2018-06-24 15:50



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Sådant HATAR jag verkligen. Man kan inte lära sig att skriva poesi.
2018-06-24
  > Nästa text
< Föregående

Tomas Karlsson
Tomas Karlsson VIP