Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mardrömmar som tär

Ligger oskyddad i natten
Kan inte röra min kropp
kan inte öppna mina ögon
Bara hjärnan som fungerar

Något rusar emot mig
känner rädsla och panik
Det är en fasansfull best
Den sätter tänderna i min kropp

Den sliter mig i stycken
Jag lyckas vakna och skakar som aldrig förr
Jag är dyblöt utav svett
Har även kissat på mig





Fri vers (Fri form) av Thestream
Läst 462 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-06-24 20:52



Bookmark and Share


  träsnidaren
Lite skräckfeeling.
Mycket ångest i texten.
Men starkt och tydligt förmedlat.
2018-06-26

  Stay Golden
Something like a pre-Death
2018-06-25

    ej medlem längre
Är det självupplevt finns det en medicinsk term för det.. helt naturligt, men hemskt obehagligt.. Annars är det "bara" en laddad text..kanske rent av inledningen till en novell..
2018-06-24
  > Nästa text
< Föregående

Thestream
Thestream