Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sakligt

 

 

 

när du möts med osakliga argument

bemöt med lugn och saklighet

mot klokheten förlorar enfalden




Fri vers av Öknens Ros VIP
Läst 184 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2018-06-24 21:17



Bookmark and Share


    Elisabeth Nilsson VIP
Bra ord att ta till sig!
2018-07-02

  Palett
Sant och klokt !
2018-06-25

  MALVAA VIP
EXAKT
2018-06-25

  Per Drysén
Ganska svårt ibland
2018-06-25

  Fulbergarn
Att hålla huvudet kallt
är inte allt
känsla och passion
kan förstärka allt
men i huvudsak
håller jag med dig
2018-06-25

  överlevaren VIP
Så sant...klokt!
2018-06-25

  Cikoria Blå VIP
Kloka ord!
2018-06-24
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP