Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Eget foto // På ängen


Min bästa tid är nu

 

Det är här och nu jag har min bästa tid, minnet av allt som tidigare varit finns fortfarande kvar.

Vad som ska komma senare kan jag bara önska mig, mina levnadsår har gett mig livserfarenheter.

Jag har börjat förstå vad meningen med livet är, jag får mening i mitt liv genom mänskliga möten.

Att kunna utbyta tankar med andra människor, få uppleva känslig beröring i ord och handling.

Att känna att jag betyder något för någon, då någon kan uppleva den närhet som jag själv uppskattar så mycket.

 




Fri vers (Fri form) av Kensy65
Läst 204 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-06-25 06:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Kensy65
Kensy65