Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

HAND I HAND

har jag gått med livet
vart det fört mej
har inte alltid  varit givet

Ibland bland törnen
med vassa taggar
en annan gång bland rosendoft
som mej in i drömmen vaggat

Jag fasar för den dag
när det släpper min hand
om jag ensam
ska gå i land

när jag inte vet
hur det är på andra stranden
om det är någon annan då
som tar mej i handen

M-L




Fri vers av Maj-Lis VIP
Läst 257 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2018-06-25 20:14



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Man får hoppas att det blir så att någon annan tar över...fint och berörande...
2018-07-07

  ULJO
Tänkvärd text som manar till eftertanke
2018-06-26

  Feliaxel VIP
Svåra frågor att få svar på
2018-06-25

  Johan Strömstedt
Hand i hand så enkelt att förknippa med något snällt och trevligt. Din text ger en annan bild, andra upplevelser. För mig något av ett uppvaknande. Väl skrivet och formulerar, som vanligt.
2018-06-25
  > Nästa text
< Föregående

Maj-Lis
Maj-Lis VIP