Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Regression i detets tjänst.

Lyft ansvarsfull från mina axlar
ge mig obetänksamt och impulsivt
utan eftertanke

Gör mig blind för allt som borde
och hindra mig från känslan för allt som
behövs

Gör mig barnsligt styrd av längtan
Låt mig lyssna till ropen från
när om inte nu?

Väck mig inte till plikt.




Fri vers av Ellåtta
Läst 273 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2018-06-25 21:49



Bookmark and Share


    ADI Nehlin
Så väl skaldat!
2018-06-28

  Gunnar Hilén VIP
Helskön titel ! Och budskap till detet.
2018-06-26

  träsnidaren
Ah härlig text.
Insiktsfull.
Gillar verkligen språkbruket.
2018-06-25
  > Nästa text
< Föregående

Ellåtta
Ellåtta