Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Med ord vill jag tända ditt begär.


I min blick och mening föds din heta åtrå

Det finns en längtan av mörk åtrå.
Söker den mjuka huden utan att röra.
Ögonen säger allt.
Jag vet att de retar njutningens inre pirrande,dallrande banor
våta ögon som mörkt,liderligt letar sig fram ur djupaste sinnlig längtan.

Mina torra läppar nästan grymtar fram ord som bara förnimms.
Orden får förväntan att svämma över din innerligaste källa.

Jag vet att du är min att ta fast jag ännu ej rört dina läppar.




Övriga genrer av Hopplös själ
Läst 288 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2018-06-25 23:10



Bookmark and Share


  överlevaren VIP
Brinnande ord....åtrå!
2018-06-26
  > Nästa text
< Föregående

Hopplös själ
Hopplös själ