Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

13

jag har nära till skratt men lika nära till tårar
vet inte om jag är lycklig eller sårad
välbehag eller kalla kårar
stänger munnen men skriker endå
dansar och sjunger samtidigt som
jag sitter still kollar ut genom bussfönstret
går iväg samtidigt som jag säger "kom"
fattar inte om
det är vokalerna eller konsonanterna jag har problem med
kanske båda är fel
kanske båda är rätt
bestämde mig redan klockan 1




Övriga genrer av landetingenstans
Läst 183 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-06-26 13:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

landetingenstans