Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Känner mig naken

 

 

 

för varje mening

blottar jag mitt inre

för varje dikt

kläs jag av det yttre

för varje känsla jag delar

står jag där naken

med alla rädslor i min kropp

till och med skelettet är blottat

det finns ingenting att gömma sig bakom




Fri vers av Öknens Ros VIP
Läst 206 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2018-06-26 15:03



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Och jag är naken offentligt. Med mitt riktiga namn. Jag nästan ångrar mig. Undra om det går att gå tillbaka till ett pseudonym nu. Förmodligen inte.
2018-07-02

  MALVAA VIP
INGET KAN TÄCKA NAKENHET
2018-06-27

  överlevaren VIP
Ja det kan kännas så....
2018-06-26

    Elisabeth Nilsson VIP
Ibland känns det så. Och jag tror att det är bra. Tänkvärt diktat.
2018-06-26

  Öknens Ros VIP
Om man inte gömmer sig bakom skärmen förstås.
2018-06-26

  HenrysDotter
Javisst är det väl lite så,man klär liksom av sig inför andra,även om saltar och kryddar lite då och då.Fint sammanfattat!
2018-06-26
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP