Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ner mot havets botten

Ligger instängd i en kista.
Är på väg ner mot havet.
Har ingen anledning att få panik
vet redan om att allt är kört.

Här nere finns det hajar
och sjögräs som jag kan fastna i.
Det finns inte någon kärlek
och ingen lycka som kan ge mig syre.




Fri vers (Fri form) av Thestream
Läst 468 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2018-06-26 19:23



Bookmark and Share


  Goraxy 89 Orion VIP
När allt är kört då hittar man det på bottnet !!!
2018-06-27

  Stay Golden
Under the sea...under the seaa.

People have been there before, search for airpockets ;) maybe you'll find atlantis ^^
2018-06-26

    ej medlem längre
Dystert värre, men strongt skrivet!!!
2018-06-26
  > Nästa text
< Föregående

Thestream
Thestream