Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Blindskrift




Minns fingrar
Som sakta smekte hud
Utforskade mitt ansikte

Blindskrift över hela min kropp

Minuter blev till timmar
Du snuddade varje mm av mig
Lät fingertopparna leka med min nästipp

Jag rös när din hud nådde min mun
Lekte med mina ögonlock

Jag skakade
Ett nyfött löv
Sådan var jag

Ingen har någonsin varit så nära
Så jävla nära

Ingen hade rört mig så
Jag var någon




Fri vers av Tess74
Läst 438 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2018-06-27 16:45



Bookmark and Share


    Elisabeth Nilsson VIP
Så känsligt och vackert du diktar om att bli sedd och hel människa.
2018-06-28

    ej medlem längre
Oerhört skört och vackert. Ryser och saknar ord.
2018-06-27

  mickech
Ömsint och skört. Vacker.
2018-06-27

  Tomas Karlsson VIP
Fint!
2018-06-27
  > Nästa text
< Föregående

Tess74
Tess74