Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Hjärtats ensamhet

 

Att sakna någon är att vara begränsad, känna närhet är det som ger kraft

Mitt hjärta känner ensamhet och rytmiken i dess slag söker sällskap

Nattens mörker döljer modet men ljuset från din kägla lyser upp min själ

Vetskapen att du finns och är min vän gör mig stark och harmoniskt lugn.

 




Fri vers (Fri form) av Kensy65
Läst 236 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-06-28 07:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Kensy65
Kensy65