Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Varför skulle vi tveka




Som fallen från himlen
Du
Till mig

(Ser dig
För första gången
I din trappuppgång)

Jag skakar
Inför dig


Som fallen från himlen
Du
Till mig

Och jag blundar
Faller med dig
In i oss

Utan eftertanke

För här finns inget annat
Varför skulle vi tveka?




Fri vers av Tess74
Läst 277 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2018-06-28 19:16



Bookmark and Share


  Respons VIP
Vackra kärleksrader!
2018-06-30
  > Nästa text
< Föregående

Tess74
Tess74