Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det handlar om henne

Dessa dagar är för sådana som oss
Som slåss för andras rättigheter,

Men glömmer bort våra egna.

Skyddsnät spunnet av oförlåtande taggtråd

"Du var så enkel att älska,

tills du började älska henne"




Fri vers (Fri form) av Qadira
Läst 313 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2018-06-28 20:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Qadira