Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I din säng




Du spelar gitarr
Jag sitter i din säng
Som så många gånger förr
Kanske ser du inte hur jag ler
Kanske ser du inte hur jävla mycket avtryck du lämnar

Men du borde veta
Att mina känslor kastar sig ut
Omfamnar ditt hjärta
Målar ord på dina väggar
Och landar på dina läppar som sjunger

Om jag kunde skulle jag vara där nu
På halvslitna lakan
Med pipdoft i näsborrarna
Och med dina skäggstrån som kittlar






Fri vers av Tess74
Läst 321 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2018-06-28 23:03



Bookmark and Share


  Respons VIP
Fin kärleksförklaring!
2018-06-29
  > Nästa text
< Föregående

Tess74
Tess74