Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Drömmar



På natten drömmer jag dig
Känner dina kyssar
Din tunga som nuddar min

På natten älskar vi
Långsamt
En enhet som ingen ser
Jag kapitulerar under din tunga

På nätterna andas jag dig
Nära nära
Hör dina andetag

Men när jag vaknar är du borta
Och det enda jag har är dina medicinburkar som står kvar




Fri vers av Tess74
Läst 316 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2018-06-28 23:17



Bookmark and Share


  Kaptenlöjtnant
Fint och.. lite tragiskt
2018-07-04
  > Nästa text
< Föregående

Tess74
Tess74