Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den inre styrkan behöver överstiga den yttre pressen.

Den inre styrkan behöver överstiga den yttre pressen.
Fredliga avsikter behöver blandas
med mjukgod humor förenat med skratt

Dina ben behöver uppskattas
Då de bär din allsmäktiga kropp
Dina toner behöver stämmas in med andetagen
Att lära känna din kropp blir ditt främsta verktyg

Den inre styrkan behöver överstiga den yttre pressen.
Du kan flyga hur långt du vill
Du kan bestiga de berg du känner för
Och du kan känna hopp inför livet

Ju galnare, ju roligare.
Go for it.




Fri vers (Fri form) av Sagoängeln
Läst 165 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-06-29 02:32



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
"Ett inneboende övertryck", som min gamle vän Arne Imsen ofta sade.
2018-06-29
  > Nästa text
< Föregående

Sagoängeln
Sagoängeln