Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Eget foto // Snipa i kvällssol


Min längtan till havet

 

Fredag och ännu en arbetsdag som måste göras innan jag kan nå min frihet nära havet.

Jag längtar till att få stå med hela Västerhavet framför mig och att få ta ett par djupa andetag.

Jag längtar till den tidlöshet som råder där vågorna är den puls som jag vill ska styra mig. 

Jag längtar till att få lämna över stressiga vardagstankar till det oändligt stora havet där vågornas rytm får min puls att gå ner i energisparande vila.

Jag har börjat min dag med ett stort glas jordgubbssmoothie och kommer att avsluta denna fredag med en rogivande kopp honungste i huset nära havet.

 




Fri vers (Fri form) av Kensy65
Läst 226 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-06-29 06:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Kensy65
Kensy65