Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
När utmattningen slår till tänker man så ledsamt


Känslor är inte sanning

Dimman lättar aldrig
Reach out och famlar, fångar inget
Du är borta
Du är inget
Jag är porös, upplöst snart
Känner inget
Ruset kommer aldrig igen, inte med någonting
Måste hitta något nytt som ockuperar tanken under tiden som jag låter mig förfalla
Och alla går vidare
Och alla mår dåligt
Och det är mitt fel




Fri vers (Fri form) av JLS
Läst 483 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-06-29 11:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

JLS
JLS