Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kärleksdikt


Kärlek ?

Bägge två av oss
visste inte vad kärlek var
Vi var unga och
visste inte så mycket av livet
Jag gick bredvid en stund
här på jorden
Lyckan var i kärlekens
rus
Vi två mot världen
Nätter kom och dagar gick
men kärleken svalnade
Den var nog inte ämnad
för oss två
I natten gick du
och morgonen vaknade jag
ännu en gång ensam




Fri vers av Lars Blomberg
Läst 157 gånger
Publicerad 2018-06-30 00:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lars Blomberg