Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
livet


Evigheten

I flodens vilda vatten döljer
det något mörkt

Att dras ned i djupet
ville jag ej

Men glittrande snöflingor
en vintrets dag

Fick mig att tänka om

Vad döljer sig livets
självt

Ett liv utan början och
slut

Evigheten finns här
och nu .




Fri vers av Lars Blomberg
Läst 37 gånger
Publicerad 2023-10-08 16:52



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Den börjar här och nu.
Man är antingen på väg till himlen eller till förtappelsen.
Det är vi som väljer.
2023-10-08
  > Nästa text
< Föregående

Lars Blomberg