Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Separation


Saknaden

Saknad men ej
glömd

När jag i möte med dig
levde livet

Som våren sig självt
börjar spira

Så var livet självt
ett under

Saknad men ej glömd

Du kom som en vivlervind
i mitt liv

Där mötet var
underbart

När vi så skilsdes åt

Var min längtan stor

Och en ändlös längtan efter
dig

Var en illussion som en dröm
utan slut




Fri vers av Lars Blomberg
Läst 46 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-11-23 23:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lars Blomberg