Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Livet


Vägskel

När höstlöven faller
går mina ben hem

Minnen väcker upp
mitt liv

När så den röda tråden
uppenbarades

Visste jag inte vad jag
skulle göra

Följa den eller ta ett
sidospår

Är jag fri att gå min egern väg
eller finns det flera vägar ?




Fri vers av Lars Blomberg
Läst 48 gånger
Publicerad 2023-10-08 16:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lars Blomberg