Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

illionernas stad

I Illusionernas bouivard vandrar
jag i
Jag glömde bort
mitt liv
Som jag en gång
hade
När kärleken var
ung
Och livet lekte
med mig
Men dessa dagar är
förbi
Endast dimmiga bilder
av det förgågna
Vart är mitt liv
på väg nu
Drömmar som går
till kras
Kommer jag att ångra
mina vägars val
Kanske men jag lever nu
till evigheten




Fri vers av Lars Blomberg
Läst 32 gånger
Publicerad 2023-10-14 22:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lars Blomberg