Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Längtan hem


Resan hem

Resan hem gick genom
snöklädd skog

Jag gick snabbt för att bli varm
i mina kläder

Längtan var stor efter
en varm brasa

När så där gick så
flög mina tankar
genom mitt huvud

Jag var trött och hörde röster viskandes
mörka ord

Och i mitt hjärta så började
en eld brinna

Hörde trummor beredda
för strid

Men det var bara mitt hjärta som
bankade så

Min kropp med stela muslere var också
redo för strid

Strida mot dom mörka tankar
som omges i flödet

Men elden i mitt hjärta växte stort
och fördrev dom mörka tankarna

Och jag var fri att
gå hem




Fri vers av Lars Blomberg
Läst 37 gånger
Publicerad 2023-12-07 01:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lars Blomberg