Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag räds vinden

Öppnar jag för vindens klagan
Bjuder jag in
eller stänger jag dörren
för den oberäkneliga gästen

Vågar jag visa mitt hem
För den som inte stannar upp
och lyssnar

Tänk om min gäst blåser ut
allt ur mitt hus
lämnar mig vilsen och hemlös

Kanske ser jag mig i spegeln
ryggar tillbaka
för jag ser ingen verklig man




Övriga genrer av Hopplös själ
Läst 182 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2018-06-30 01:43



Bookmark and Share


  Hopplös själ
Ser det nog inte så svart och vitt som du!

Dikten är inte skrivet i det syftet som du tolkar den men varje sak man skriver tolkas ju av läsaren som den känner!


2018-07-05

  MALVAA VIP
Tänk om min gäst blåser ut
allt ur mitt hus
lämnar mig vilsen och hemlös
´´´´´´´´´´´´´´´´´´
dÅ ÄR HAN INTE EN GÄST FÖR ATT HAN BLIR DÅ EN OCKUPERANDE FIENDE OCH MÅSTE TAS BORT IFRÅN HEMMET FRÅN ROTEN
PRECIS SOM SVERIGE GJORT OCH VÄLKOMNADE DE SOM KOM I BILD AV ÄNGLAR MEDAN DE SJÄLVA BILDEN AV SATAN''''''
´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´
LYCKLIG METAFOR TYCKER JAG
2018-07-05
  > Nästa text
< Föregående

Hopplös själ
Hopplös själ