Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Eget foto // Från Hagabadet


Hagabadets relaxavdelning

 

Jag hör det porlande ljudet från vatten i närheten, ett sövande tidlöst ljud från det vattenfyllda livgivande ägget.

Jag är i tidlöshetens rum i en skönt gungande liggfåtölj, jag vaggas sakta in i drömmarnas gränsland.

En upplevelse av att uppslukas i mig själv infinner sig, en obeskrivbar känsla av pånyttfödelse växer inom mig.

Efter en evighet flyter jag åter upp till medvetandets yta och vaknar åter upp med en tidlös känsla av nyföddhet.




Fri vers (Fri form) av Kensy65
Läst 146 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-06-30 06:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Kensy65
Kensy65