Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Eget foto från 2017 //Tankar och intryck som väcks till liv då jag sitter i solskenet på en lugn takterrass mitt i den stora stadens snabba puls.


Hagabadets solterrass i april

 

Den starka vårsolen värmer mitt ansikte skönt där kalla vindbyar gör allt för att överleva ännu en tid men denna maktkamp kommer våren att vinna inom kort.

Alla stadens ljud blandas med ljudet från ett flygplan, jag sitter tryggt i min lilla oas, ett vattenhål mitt i Haga.

Mina tankar kretsar kring livet och det stora livspusslet, hur många av livets pusselbitar är kvar att lägga, hur ser den redan lagda bilden ut på lite avstånd.

Solens värme avbryter mina tankar för en stund, livet är vänligt mot mig och känns väldigt bra just nu.

 




Fri vers (Fri form) av Kensy65
Läst 200 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-06-30 06:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Kensy65
Kensy65