Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Närvarons påminnelser

Levande röda smälter spår av ensamhet undan.

Utan att ditt andetag smittas så står du stadigt bredvid och möter varje slag jag tar.

Varje ansats till återvändo väcker rädslor för ditt försvinnande.

Ändå säger du att du aldrig ska någon annanstans.




Fri vers (Fri form) av Gena
Läst 225 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-06-30 10:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Gena
Gena