Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Lyssna här - https://sptfy.com/1WZ2


Människoätarna

Spår två från mitt album "Hierarkin!".
https://sptfy.com/1WZ2

Text:
Du som lovade dig själv
Att aldrig bli som de andra.
Men alltid finns det någons ficka
Som fylls med resultatet av din tid.

Vårt engagemang ska vara lika lättsålt
Som Al Pacinos koks i ”Scarface”
När livet är ett nollsummespel
Blir vi till isberg som smälter snart.

Det är det mest provocerande
Det är det mest generande
Det säger du, ja det säger du
Jag har ingenting att ge
Jag har inget mer att se
Tänker inte gå på knä för dig mer
Jag har ingenting att ge

Ni skrattar åt framgångsmätarna
Ni borde kallas för människoätarna
Det är tur att jag har inget jag vill bidra med
Jag ringer in min medverkan

Jag har ingen tystnad
Som kommer eka från graven
Ingen ideologi att ge vidare
Inget mer att säga än det här:

Det är det mest provocerande
Det är det mest generande
Det säger du, ja det säger du
Jag har ingenting att ge
Jag har inget mer att se
Tänker inte gå på knä för dig mer
Jag har ingenting att ge




Övriga genrer (Visa/Sångtext) av Robin V
Läst 312 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2018-06-30 10:24



Bookmark and Share


  henke_r
”Tänker inte gå på knä för dig mer
Jag har ingenting att ge”.

En stark och vältalig avslutning!
2018-06-30

  ResenärGenomLivet VIP
Det är ett bra sätt att säga ifrån genom musiken...
2018-06-30
  > Nästa text
< Föregående

Robin V
Robin V