Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ytan

Ett ord!

Han slängde in det bland alla förvillande speglar.
Det träffade bara ett fåtal som sprack
men
det raserade det jag med sådan omsorg ställt upp
för att bevara det yttre som visas med flaggan i topp

Ytan han träffade var minimal
skadan han åstadkom var total

Spegel för spegel jag omarrangerar
borde väl bygga med rediga stenar

Ser på mitt luftslott med ytliga blickar
fast uti djupet jag drar tunga suckar

Ett ord!

Jag vet vad som händer!




Övriga genrer av Hopplös själ
Läst 190 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-06-30 12:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Hopplös själ
Hopplös själ