Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Badar i bensin

Du ser att bäcken porlar
den glänser vackert mot dig.
Du stiger skrattande ner
och slänger dig ovetandes mot ett plask

Jag kommer efter ganska trött
tveksam på att det är någon idé.
Jag ser att din glädje har försvunnit
och en rädsla bubblar fram.

Jag känner hur min kropp börjar reagera
det svider våldsamt mot min hud.
Du har slutat att andas och sjunker mot botten
Jag inser att vi badar i bensin.




Fri vers (Fri form) av Thestream
Läst 374 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2018-06-30 15:27



Bookmark and Share


  anits VIP
Riktigt otäckt att läsa,men bra skaldat!
2018-07-04

  Larz Gustafsson VIP
https://www.youtube.com/watch?v=VA7gT3nhj6o

2018-06-30
  > Nästa text
< Föregående

Thestream
Thestream